Villa te koop in Javea 07146

Villa te koop in Javea 07146

Villa te koop in Javea 07146

Javea

Te koop

€795.000

  • p1d5m9c8b8g5bogq18ck1d3m1u3cg
  • p1d5m9a1atceb1n541vs5nu01ev88

Property ID :

 8783

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Perceel

1000 m2

Description

Te koop: Prachtige nieuwbouw Ibiza style villa met open uitzichten richting de Montgo.

De villa is op dit moment in aanbouw en zal opgeleverd worden voor de ende van 2019. Het ontwerp is geinspireerd door de typische architectuur welke terug te vinden is op Ibiza en bevat traditionele aspecten gecombineerd met moderne luxe.

De bouw en gekozen materialen zijn van een zeer hoge kwaliteit met luxueuze aspecten en details. Het concept achter de ontwerp van deze villa is het bieden van maximal comfort en kwaliteit voor de toekomstige eigenaren. De begane grond biedt een ruime woon- en eetkamer, een moderne open keuken voorzien van alle hedendaagse aparatuur,een grote slaapkamer met badkamer en-suit en een apart gasten toilet.

Op de eerste verdieping bevind zich de ruime hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer en-suit en een derde slaapkamer welke tevens over een badkamer en-suit beschikt. Beide slaapkamers beschikken over een opgang naar hun eigen terras.

Het buitenleefgedeelte zal naast het grote zwembad (12m x 3m), diverse zit- en eetgedeelten een prachtige onderhoudsvriendelijke tuin en overdekte parkeerplaats bevatten.

Extra´s in deze villa zijn: vloerverwarming, aircondition warm/koud, ingebouwde garderobe kasten, een alarmsysteem en nog vele andere speciale dingen wat deze prachtige villa tot de perfecte plek make nom 365 dagen van het jaar te kunnen genieten van het Mediteraanse klimaat.

Kaart

Gelijke woningen